1 - En bild på mina marsvin och fakta

1. Grethel som är född Mars 2011. Hon är ett riktigt busigt virveltroll som aldrig har tid för att sitta och kela. Hon vill på upptäcksfärd och hitta på en massa bus hela tiden =) Även en så kallad pälstuggare.



2. Nanna, en nonself dutch hona. Denna honan är en liten kelgris som gärna blir klappad hela dagarna. Hon kommer direkt fram till burkanten och sträcker upp huvudet för att man ska klappa henne =)
Nanna är född januari 2011.




3. Bibbi, född Januari 2011 och är en self buff hona. Bibbi är lite rädd av sig tyvärr, men när hon väl kommer upp i famnen så märker hon att det var ju riktigt mysigt. Har gett en super fin kull med ungar, två av dem fick jätte fina öron!




4. Coco, sheltiehona född januari 2011. Denna tjejen gör inte mycket liv för sig. Snäll och lugn.




5. Denna honan är fortfarande namnlös =( Jag är så fruktansvärt dålig på namn! Hon är iaf ett virveltroll som är född i september 2011. (ja, jag är svag för virveltroll). En kelen liten tjej som gärna ligger i fickan som finns på magen på huvtröjor =)



6. Hubbe, en nonselfhane i sina bästa år =) född 2009. Denna hanen charmar alla som kommer hem!




7. Gramse en crested hane född 2010. Denna killen låter mest när det är mat på ingång, han hänger alltid över burskanten för att se om man kommer med någon gott!




8. Bombo, ett charmigt virveltroll född Maj 2011. En buse när han får spring men somnar gärna i famnen ^^




9. Även denna hanen är namnlös. Han är född 2011 och är en helt underbar hane! Lugn i buren och lugn när han kommer ut. Vill inget annat än att mysa :D

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kommer du tillbaka?